Home » puisten » Clearasil

Clearasil

Clearasil: Werkt het wel of niet tegen puistjes?

Clearasil, we hebben het product allemaal wel eens voorbij zien komen. Maar werkt het spul nou echt zo goed als men doet laten geloven. Gezien de ingrediënten die vaak worden gebruikt in de producten van Clearasil, zijn wij van mening dat ze niet allemaal even goed zijn voor de huid. Maar om nou gelijk te zeggen dat het schadelijk is, gaat ons net even iets te ver.

 

Er zouden bepaalde stoffen inzitten waarvan de huid erg droog wordt. Wat u misschien al wist is dat het uitdrogen van de huid zorgt voor een hoge talgproductie. Een te hoge talgproductie zorgt er juist voor dat er steenpuisten gaan ontstaan. Echter zijn wij ook van mening dat iedere huid anders is en daarom anders reageert op de producten van Clearasil.

 

Wij zullen de producten van Clearasil dan ook niet afraden om te gebruiken. Echter kan het verstandig zijn om Clearasil alleen te gebruiken op de puistjes zelf. Dit zorgt er namelijk voor dat de puist uitdroogt waardoor hij sneller zal verdwijnen. Omdat het redelijk agressief spul is doe je er goed aan om het dus alleen aan te brengen op de te behandelen gebieden.

 

Clearasil producten:

Hieronder zullen wij een aantal producten laten zien die naar onze mening redelijk goed werken. Echter is het wel zo dat het geen garantie geeft dat de puisten daadwerkelijk zullen verdwijnen. Bij de één werkt het wel en bij de andere gewoonweg niet.

 

Clearasil Gezichtsscrub

Clearasil-gezichtsscrub

Met deze gezichtsscrub van Clearasil zorg je voor een dagelijkse gezonde reiniging van de huid. Door middel van deze scrub zullen puistjes en mee-eters voortaan voorkomen worden.

Deze Scubgel is een vrij zachte scrub met klein exfolianten die het aanmaken van nieuwe huidcellen stimuleert. De huid zal hierdoor worden gezuiverd en zal tegelijkertijd zorgen voor egale teint.
Voor meer informatie of om te bestellen bezoekt u de webshop.

 

 

Clearasil Seal to ClearClearasil-seal-to-clear

Deze gel zorgt ervoor dat de puist binnen 4 uur al minder zal worden. Ook hier durven wij geen garantie te geven dat het bij u ook zal werken. Maar goed niet geschoten is natuurlijk altijd mis. Hieronder een aantal voordelen die deze gel met zich mee brengt.

 

Voordelen:

  • Helpt een rode huid aanzienlijk te verminderen.
  • Het eerste resultaat al zichtbaar binnen 4 uur tijd!
  • Door de dunne laag zal het niet zichtbaar zijn op de huid.
  • Werkt (niet bij iedereen) zeer snel en effectief.
  • Eenvoudig te bestellen in de webshop.

 

Dit vinden wij eigenlijk de enige 2 producten die echt daadwerkelijk doen wat ze beloven. De reinigende werking van de gezichtsscrub en de effectiviteit van de gel, zullen de puistjes aanzienlijk doen verminderen.

Als tip willen wij u wel meegeven: Test deze producten eerst op een lichaamsdeel dat niet zo opvalt. Het is natuurlijk erg vervelend als u rode vlekken in uw gezicht heeft omdat u misschien wel allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Heeft u zelf ervaringen met één van deze producten? of een ander product van Clearasil?