Home » gezichtsverzorging » Goede gezichtsreiniging

Goede gezichtsreiniging

“Een goede gezichtsreiniging is belangrijk
voor een gladde en frisse huid”

Wat is een goede gezichtsreiniging? Als beschermer van je lichaam krijgt je huid gedurende de dag veel te voorduren. Invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en uitlaatgassen hebben grote invloed op je huid. Ook factoren als stress, slechte voeding, nicotine en alcohol hebben een negatieve werking. Gelukkig is de huid voorzien van miljoenen talgkliertjes die je beschermen tegen deze invloeden. Deze talgkliertjes kunnen verstopt raken waardoor puistjes en acne ontstaan. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je, je huid goed reinigt.

 

Een goede gezichtsreiniging is de basis van een goede huidverzorging. Een grondige wasbeurt verwijdert talg en vuildeeltjes, maar ook make-upresten. Het is verfrissend en kalmeert de huid. Daarnaast neemt een goed gereinigd gezicht de actieve ingrediënten van maskers, dagcrèmes en serums veel beter op.

 

Veel producten zijn te agressief voor de vette of geoliede huid. Of de werking is niet zoals wordt beloofd in de commercials op tv. Dit komt doordat de moleculen in deze producten te groot zijn om door de huid te worden opgenomen. Onderstaande producten werken wél tegen acne en puistjes en zorgen voor een gladde en frisse huid.

 

Wat zijn goede gezichtsreiniging producten?

VYON Cleansing Gel & Tonic with Alcohol

VYON is een Duits innovatief huidverzorgingsmerk gebaseerd op wetenschappelijk aangetoonde actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit. Deze actieve ingrediënten dringen diep door in de huid en verzorgen deze van binnenuit.

VYON Cleansing Gel is een milde gezichtsreiniging voor een schone en frisse huid. De geselecteerde ingrediënten verwijderen overtollig vet en reguleren een ongewenste vette glans.

De Tonic with Alcohol voor de vette, geoliede of gecombineerde huid zuivert tot in de poriën, bevrijdt de huid van onzuiverheden en heeft een licht desinfecterende werking. Deze producten zijn de perfecte basis voor een verfrissend masker of een verzorgende dag- of nachtcrème.

 

Golden Care Deep Cleansing Foam Gel

goede-gezichtsreiniging

 

De Golden Care Deep Cleansing Foam Gel is een diepreinigende gel met kalmerende ingrediënten, geschikt voor een probleemhuid, vette huid en gemengde huid. De Deep Cleansing Foam Gel is dermatologisch getest en dierproefvrij.

 

 

Selvert Equilibrant Mousse & Tonic

Selvert heeft speciaal voor de gecombineerde en vette huid de Equilibrant verzorgingslijn. De producten uit deze lijn zorgen dat de typerende glans verdwijnt en de huid er fris en schoon uitziet.

Selvert-Mousse

De Equilibrant Mousse is gebaseerd op milde bevochtigingsmiddelen die overtollig vet en vuil aan het huidoppervlak reinigen en verwijderen. De mousse bevat geen verstoppende minerale oliën en zorgt voor een perfecte schone en frisse huid.

 

Selvert-Tonic

 

De Equilibrant Tonic heeft een milde samentrekkende werking en een aangenaam alcoholpercentage. Dit maakt de tonic ideaal voor het verwijderen van make-up en het reinigen van de vette huid.