Home » mee-eters » Mee eters verwijderen lepel

Mee eters verwijderen lepel

Het hebben van mee eters is over het algemeen erg vervelend. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u er zo snel mogelijk van af wilt en precies om die reden hebben wij dit artikel geschreven.

Deze wetenschappelijke feiten vertellen je hoe je acne kunt verslaan!

Er zijn redelijk wat methodes en producten op de markt waarmee je vrij snel van die vervelende mee eters af kunt komen. Vandaag willen wij het graag hebben over de zogenaamde “mee eters verwijderen lepel” ook wel comedonenlepeltje genoemd.

 

Mee eters verwijderen lepel (hoe werkt het?)

mee-eters-verwijderen-lepel

In een comedonenlepeltje zit een klein gaatje die over de mee eter geplaatst dient te worden. Het is vervolgens belangrijk dat u de mee-eter voorzichtig uitdrukt. Door zachtjes te drukken komt het pus langzaam uit de puist.

Het is belangrijk dat u hygiënisch te werk gaat, want knijp je de puist met blote handen uit, dan is het risico op een infectie vele malen groter. Ook is het belangrijk om het gebied rondom de verwijderde mee-eter goed schoon te houden.

 

comedonedrukker

 Comedonedrukker

 Een vergelijkbaar product van het comedonenlepeltje is de comedonedrukker. Hiermee schept u als het ware de puist uit de huid. De comedonedrukker heeft aan weerskanten een lus waarmee veilig en hygiënisch mee eters verwijdert kunnen worden. Met de comedonedrukker heeft u een professioneel product in huis. Klik hier om te bestellen in de webshop.

 

Mee eters verwijderen lepel instructie video!

 

Mee eters verwijderen lepel Tips!

1. Verwijder de mee-eters het liefst na het douche, de huid is dan lekker zacht waardoor de mee-eters vaak beter open gaan. Ook is de huid na het douche al goed gereinigd waardoor de kans op infecties vele malen kleiner is.

2. Maak voor de behandeling uw gezicht goed schoon met een scrub. Door de kleine verzorgende korreltjes zullen uw poriën open gaan staan. Een goede scrub is de mee-eters scrub van Garnier.

3. Koop altijd een “mee eters verwijderen lepel” die gemaakt is van roestvrij staal.

4. Willen de puistjes door middel van deze lepel of drukker niet verdwijnen? laat de puist dan gewoon zitten. De puist zal namelijk altijd vanzelf weer verdwijnen.

Waar kan ik deze producten bestellen? In de webshop kunt u tal van producten vinden die u gegarandeerd helpen om de puistjes te verwijderen. In de webshop vind u o.a:

Comedonendrukker

Comedonenlepeltje

Gezichtsscrub

Gezichtsmaskers ( lees ook het artikel Gezichtsmasker maken).

Clearasil (Lees ook het artikel over Clearasil).

Wij hopen dat we u hebben kunnen helpen bij het verwijderen van die vervelende mee-eters. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op of stel uw vraag hieronder!