Home » mee-eters » Mee eters verwijderen masker

Mee eters verwijderen masker

Een “Mee Eters Verwijderen Masker Maken
Doe je Zo!”

Mee eters verwijderen masker – Wanneer is het voor het laatst geweest dat u een gezichtsmasker heeft gebruikt? Als u het zich niet meer kunt herinneren dan wordt het wellicht weer eens tijd om heerlijke te ontspannen door een heerlijk gezichtsmasker. Het werkt natuurlijk niet alleen ontspannend maar het is ook nog eens heel erg goed voor uw huid.

mee-eters-verwijderen-masker

 

Zo kan bijvoorbeeld een heerlijk verfrissend gezichtsmasker van Nivea helpen om de huid weer te hydrateren. Het hydrateren van een vochtarme huid is namelijk erg belangrijk. Na het gebruik van een gezichtsmasker voelt de huid over het algemeen weer zacht en soepel aan. Dit is voornamelijk te danken aan de ingrediënten Vitamine E en zee-extracten.

 

 

Clearskin-dr-van-der-hoogNiet echt een masker maar bewezen zeer effectief: De aanstipcrème van Dr. van der Hoog! Deze crème zorgt ervoor dat mee-eters en jeugdpuistjes binnen zeer korte tijd zullen verdwijnen. De crème is vetvrij en bestaat voor 3% uit zwavel. Wij raden u wel aan om alleen de puistjes aan te stippen om uitdroging rondom de puist te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:
Stip de mee-eter tot 3 keer per dag aan. Probeer de huid rondom de ogen te vermijden.

 

 

Nivea-gezichtsmasker

 

Het regelmatig verwijderen van dode huidcellen is erg goed voor uw huid. Ook kan een gezichtsmasker helpen om voortaan mee-eters te voorkomen. Het Nivea Peel Off masker verwijdert onzuiverheden en alle dode huidcellen. De huid zal na de behandeling weer stralen en zijdezacht aanvoelen.

 

 

 

Clearskin-lotion-dr-van-der-hoog

Een goede lotion kan zorgen voor een zuiverende werking wat mee-eters en puistjes bestrijdt. Door het ingrediënt salicylzuur wordt de huid gezuiverd en ontvet. Ook bevat de Dr van der Hoog Cleansing Lotion een kamille-extract dat over het algemeen zeer kalmerend werkt.

U kunt deze lotion het beste gebruiken om voortaan mee-eters of puistjes te voorkomen. Breng daarom ’s morgens en ’s avonds de lotion aan met wattenschijfjes, waarnaar u de lotion heerlijk laat intrekken in de huid. Afspoelen met water is bij deze lotion niet nodig.

 

 

 

50-Gezichtsmasker-ReceptenMee eters verwijderen masker zelf maken!

Het is natuurlijk heel eenvoudig om een gezichtsmasker bij een drogisterij te kopen. Maar lijkt het u niet veel leuker om eens helemaal zelf een heerlijk gezichtsmasker te maken?. U hoeft voortaan de deur niet meer uit om eens heerlijk te ontspannen, want voortaan maakt u de gezichtsmasker helemaal zelf.

Dankzij het geweldige E-book met daarin tal van gezichtsmasker recepten, kunt u met een aantal ingrediënten die heerlijkste gezichtsmaskers thuis helemaal zelf maken.

Voor meer informatie over deze heerlijke haar en gezichtsmasker recepten leest u het artikel mee eters verwijderen masker zelf maken!