Home » mee-eters » Mee eters verwijderen neus

Mee eters verwijderen neus

Mee eters verwijderen neus:
Maak gebruik van neusstrips!

Mee eters verwijderen neus – U kent ze vast wel, die vervelende zwarte puntjes rondom de neus waar je het liefst zo snel mogelijk van af wilt komen. Deze zogenaamde “Comedonen ” ontstaan over het algemeen door verstopte poriën en geven uw gezicht dan ook een wat onzuivere aanblik.

 

Er zijn twee verschillende soorten mee-eters namelijk de witte Comedoon (Whitehead) en de zwarte Comedoon (Blackhead). Als de de talgklier verstopt is geraakt, dan spreekt men van een witte Comedoon die zich kan gaan vullen met bacteriën. Dit zorgt er weer voor dat er puistjes kunnen ontstaan.

 

Mee eters verwijderen neus/poriënstrips

Om de mee-eters rondom uw neus te verwijderen, kunt u het beste gebruik gaan maken van de zogenaamde poriën-strips. Deze strips zijn speciaal ontworpen om vuil en vet rondom de neus te verwijderen. Bij regelmatig gebruik zullen de poriën aanzienlijk in grootte afnemen.

 

Gebruiksaanwijzing poriënstrips

  • Was het gezicht grondig en maak de neus vochtig met de vingertoppen.
  • Droog de handen goed en verwijder het plastic van de poriënstrip.
  • Breng de strip met de gladde zijde op de vochtige gemaakte neus aan.
  • Laat de strip 10 tot 15 minuten drogen.
  • Wanneer de strip helemaal droog is, deze langzaam en voorzichtig van de neus verwijderen.

 

Waarschuwingen:

  • Vermijd gebruik op een zonverbrande huid, een onvolkomen huid of een huid met veel acne.
  • Vermijd gebruik op een huid die gevoelig is voor plakstrips, verband of reinigende maskers.
  • Gebruik de neusstrips niet vaker dan 3 keer per week.
  • Als de strip moeilijk te verwijderen is of als het pijnlijk aanvoelt, de stript bevochtigen en langzaam loshalen.

 

Als u gebruik gaat maken van deze neusstrips, dan is het verstandig om altijd goed uw handen te wassen. Mee-eters voeden zich namelijk met allerlei soorten bacteriën, en zullen daardoor ook op andere plaatsen van het lichaam kunnen gaan ontstaan.

 

Echter hebben de neusstrips bij iedereen een andere werking, zo werkt het bij de één super goed en bij de ander totaal niet. Dit heeft te maken met het feit dat iedere huid verschillend is en dat bij de één de poriën beter open gaan staan als bij de ander. Wij raden dan ook om de neuspleisters een aantal keren te gebruiken voor het beste resultaat.

 

Nivea strips voor het verwijderen van mee eters

mee-eters-verwijderen-neus

Deze Nivea diepreinigende neusstrips verwijderen voornamelijk mee-eters en hebben een reinigende werking op de poriën. Deze neusstrips, gevuld met fruitzuren en een frisse limoengeur, geven de huid een heerlijk fris en schoon gevoel. De Clear-Up strips bevatten een erg speciaal ingrediënt dat zichzelf met water activeert.

Dit ingrediënt bindt zich namelijk vast aan vuil in de poriën. Eenmaal droog, worden bij het verwijderen van de strips ook deze onzuiverheden uit de poriën getrokken. Het resultaat zal u doen verbazen, de poriën zijn gezuiverd en de huid ziet er weer fris en schoon uit.

 

Voor het behandelen, verwijderen of voorkomen van mee-eters kunt u de huid het beste goed verzorgen/behandelen. Het gebruik van de juiste producten zijn daarom erg belangrijk. In de webshop zijn tientallen producten te vinden die u gegarandeerd van die vervelende mee-eters af helpen.

 

Klik hier om de webshop te bezoeken.